Få overblik over indbakken med Xobni

For nylig fandt jeg et gratis plug-in til Outlook kaldet Xobni (Inbox stavet baglæns). Xobni er et af de sjældne programmer, der ikke blot er underholdning (hvem sagde Facebook), men faktisk et særdeles gavnligt værktøj. Sådan fungerer det:

Xobni søger og organiserer e-mails og vedhæftede filer i Outlook, og indekserer og sorterer dem efter relevans for at skabe overblik i en ofte alt for uoverskuelig indbakke. Blandt andet kan man klikke på en kontakt, og så bladre direkte i de vedhæftede filer man har modtaget fra kontakten. Ikke noget med at bruge tid på at finde de mails fra kontakten, der indeholder vedhæftede filer, og så åbne adskillige mails før det rigtige attachment dukker op.
En anden fordel er, at søgefunktionen i Xobni er markant hurtigere end i Outlook, hvor det ofte er omstændigt og tidskrævende at søge.

Som det sig hør og bør med nye computerprogrammer i disse tider, er der også et socialt element ved Xobni. Klikker man på en af sine kontakter, kan man se, hvilke kontakter man har tilfælles. Xobni har også indgået en aftale med LinkedIn, så programmerne gensidigt udveksler information.
Xobni er intuitivt, nemt at gå til og herligt tidsbesparende, og det får mine fulde anbefalinger med.

Demo af Xobni:

Reklamer

2 responses to “Få overblik over indbakken med Xobni

  1. Det skal prøves. Alt hvad der kan være med til at gøre min Indbox lettere tilgængelig – skal være velkommen.Nu får vi se om den klare den opgave 😉

  2. Hej PotterJeg lægger hovedet på blokken, og lover, at du bliver glad for Xobni. Jeg kan i hvert fald ikke forstå, hvordan jeg har klaret mig uden. Søgningen er er hurtig, det er nemmere at overskue kontakter og featuren, hvor man man kan bladre direkte i udvekslede attachments, uden at skulle åbne emails, er fantastisk. Og er man på linkedin, er det en god feature, at man kan klikke på en kontakt, og så er man kun et klik væk fra vedkommendes linkedin-profil.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s