Digitalt prøverum lader dig prøve tøj virtuelt

Så er der godt nyt for tøjbutikkerne og damerne. Nu kan man, takket være et digitalt prøverum udviklet af tyske Fraunhofer nemlig prøve tøj, uden at skulle have tøj af og på. Måske I har set digitale prøverum før, og derfor indvender, at tøjet ikke bliver gengivet troværdigt i dem. Det var dengang, for Fraunhofer har for alvor rykket ved standarterne.

Man går ind i prøverummet, og iklæder sig de bukser, den trøje eller den kjole man vil prøve. Et videokamera optager dig, og videoen transmitteres på ”spejlet” i prøverummet. Systemet kan digitalt lægge andre beklædningsgenstande ind over den man har på, så man ved at iføre sig én t-shirt kan prøve adskillige.

Det imponerende ved det digitale spejl er måden hvorpå skygger og folder i det tøj man har på, gengives nøjagtigt i det digitalt genererede billede.
Billedet på spejlet er få millisekunder forskudt fra hændelserne i den virkelige verden. Det er ikke nok til at øjet kan registrere det, men nok til, at spejlet kan registrere ændringer i folder og skygger i det tøj man bærer, og medtage dem i næste digitalt manipulerede billede.

Man behøver ikke at være koblet på nettet for at bruge spejlet, og brugeren behøver ikke noget login. Man stiller sig bare ind foran spejlet, og så er det ellers med at prøve løs.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s