Den tænkende mands Youtube

En af de store kvaliteter ved nettet er mængden af tilgængelig information. Men det er samtidig også en af nettets svagheder, at informationerne er for mange og for uorganiserede. Derfor hilser jeg altid sider velkomne, der agerer filter for mig.

En side jeg har benyttet på det seneste er Fora.tv. Lidt forenklet sagt så er Fora den tænkende mands pendant til Youtube. Så hvis du er til oplæg, taler, paneldiskussioner, debatter og interviews om relevante globale spørgsmål, så er Fora noget for dig. Der er megen fokus på politik, men er man interesseret i business, sport, teknologi, videnskab og kultur, er der også meget godt at finde på Fora.

Søgefunktionerne er glimrende, og der er rig mulighed for tilpasning af siden til den enkelte bruger (f.eks. kan man oprette sine egne ThinkTanks), og der er også mulighed for åben debat knyttet til hver enkel video.

Fora.tv skræller al den Youtubeske ligegyldighed og selvudlevering bort, og sætter fokus på relevans og indhold, og er derfor en glimrende ressource, hvis der er emner man gerne vil vide mere om.


<!–

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s