Office går Google Docs i bedene

Da Microsoft udgav Office 2007, var det den 12 udgave af Office, der kom på markedet. Microsoft har siddet (og sidder) tungt på tronen, når det gælder om at levere tekstbehandlingsløsninger, men er blevet udfordret af blandt andet Open Office, der er gratis, og også af Google Docs, der er Googles pendant til Office.

En af fordelene ved Google Docs er, at man arbejder i det på nettet. Dermed kan flere personer redigere i det samme dokument, og så slipper man for at maile tilrettede versioner af dokumenter frem og tilbage.

Den løsning kan man se fordelene i hos Microsoft, så når Office 14 lanceres (Office 13 er blevet droppet på grund af overtro!), kommer der også en netbaseret version. Den netbaserede version kommer med færre funktionaliteter end den fulde version, der kører fra styresystemet som det kendes i dag, men vil dog leve op til de fleste brugeres krav.

Det ventes at Microsoft Office 14 lanceres samtidigt med Windows 7, hvilket vil sige i løbet af andet halvår 2009 eller første halvår 2010.


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s