Ny AC/DC-musikvideo i Excel

Musikvideoer har længe været prøvesten for nye teknologier, og i tidens løb har mange banebrydende videoer set dagens lys.

Et godt eksempl er den nye video til AC/DC’s Rock N Roll Train. Phil Clandillon og Steve Milbourne fra Sony/BMG har nemlig konverteret videoen om til Excel, og dermed får man så, hvad jeg vil formode er verdens første Excel-musikvideo.

Motivationen til en musikvideoen skal findes i, at mange arbejdspladser har Firewalls, der begrænser, hvad de ansatte kan se på computeren. Ved at lave en Excel-video, er det problem være ud af verden, da det er de færreste firmaer, som blokerer for modtagelse af Excel-filer.

Du kan hente videoen her, eller se den nedenfor. Vil man se videoen i Excel, skal man huske at aktivere makroer. Videoen kan ikke afspilles i Excel på en Mac.

Tak for tip til Jakob!

Reklamer

2 responses to “Ny AC/DC-musikvideo i Excel

  1. Frank Hellerup Madsen

    Se, det er godt nok nytænkning. Og hvem havde forventet det fra AC/DC, der jo på den musikalske front ikke har fornyet sig i ca. 20 år :o)

  2. Ja, det er en lidt overraskende front, at skulle se den slags innovation fra AC/DC. Det er klart den mest underholdende Excel-fil, jeg nogensinde har åbnet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s