Opdateret streetart-kort i Google Maps

Streetart har taget mange med storm, men det kan være en vanskelig kunstart at følge, da den er præget af flygtighed og midlertidighed. Man ved ikke, hvor og hvornår værker popper op.

Men nu er der hjælp at hente til streetartfanatikere. Streetartlocator er en hjemmeside, der kombinerer streetart med Google Maps.

På Streetartlocator bliver ny streetart plottet ind i Google Maps. Alt fra graffiti til streetart-udstillinger på små gallerier plottes ind. Stencils, stickers, skulptur og installationer tagges også på kortet, og brugerne kan selv tilføje streetartværker og events og embede Google Maps-kortet på deres hjemmesider eller Facebookprofil.

Kreative brugere, der selv eksperimenterer med streetart, kan oprette deres eget onlineportofolie på streetartlocator, og på den måde vise deres arbejder frem for et streetartinteresseret publikum.

Streetartlocator kan meget vel være et led i planlægningsfasen inden den næste udenlandsrejse. Specielt når den har været oppe lidt længere, og flere værker er blevet plottet ind.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s