Gratis online karaoke

Så er underholdningen til de resterende julefrokoster i hus, og det skal man takke britiske Lucky Voice for. Lucky Voice er en karaokeklub, der ligger i Poland Street i Soho, London.
Lucky Voice har nu udvidet sit territorium, og kan nu være at finde i stuer verden over. Lucky Voice er nemlig gået online.

Alt man skal gøre er at oprette en profil, og så kan man ellers gå i gang med at sammensætte sine egne playlister. Der er i overkanten af 6.300 sange at vælge imellem, så der er lidt for enhver smag.

Man kan også dele playlister med andre brugere, hvilket betyder, at man kan lave playlister med sine venner over nettet, så man er klar til karaokeaftenen oprinder.
Man kan også sende invitationer ud fra Lucky Voices’ hjemmeside, og uploade billeder fra arrangementet, når det er overstået.

Det kræver ikke andet end en computer, et stereoanlæg, en mikrofon, internetadgang og et par kabler at komme i gang. Når man melder sig til, har man i 14 dage gratis adgang til det fulde katalog af 6.300 sange. Derefter har man adgang til ca. 1.000, med mindre man bliver betalende medlem.

Lucky Voice kender sin primære målgruppe – nemlig kvinderne – og siden er holdt i lyserøde farver, og det skorter ikke på stjerne og hjerter.

Lucky Voice er timers gratis underholdning, som det bare er at gå i gang med. Smør stemmen, lav en playlist og inviter vennerne. Og advar naboerne!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s