Gratis rejseguide med tips fra dine venner

Vi har alle købt Turen Går til, Time Out eller Lonely Planets rejseguides, når vi skal på ferie. De er udemærkede at have ved hånden, men de er lider under ikke at være opdaterede, være upersonlige og dyre. Derfor spørger man altid venner til råds, inden man rejser på ferie. Det er gratis, og de har ofte tips, der bedre matcher ens egne præferencer end rejsebøgernes generelle tips.

Men hvad nu, hvis der var et sted, hvor vennernes anbefalinger blev arkiverede, gjort tilgængelige, strukturerede og kombinerbare? Det sted findes endelig.

Hjemmesiden Tripwolf er en kombination af professionelt redigeret og leverert indhold, og så indhold som de mere end 13.000 tilmeldte brugere leverer. Det professionelle indhold leveres MairDumont, der er Europas største udgiver af rejsebøger. MairDumont har stillet mere 250.000 beskrivelser af destinationer og points of interest gratis til rådighed for Tripwolf.

Som sagt bidrager brugerne også til indholdet. De uploader tips om restauranter, hoteller museer, parker, shopping, oplevelser osv., så andre brugere kan få adgang til det.

Men det bliver endnu bedre. Man kan printe en rejseguide ud for adskillige byer og områder verden over. Som standard indeholder guiden Tripwolfs egne tips, men via en simpel drag-and-drop funktion, kan man udbygge guiden med netop de tips fra andre brugere, som man finder relevante. Når man er færdig med at bygge sin guide, får man et link til en pdf-version, og så er det bare at printe den ud.

Jeg har testet systemet, der virker aldeles lovende. Jo flere der deler, des bedre bliver siden. Så meld dig til nu og del ud af dine bedste tips.


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s