Det bedste fra internettet lige nu

I dag skydes der med spredehagl på Dit og Dat. Alt I får, er en kort introduktion til lidt services og produkter, der får hype hist og her:

Hotspot Shield
Selvom internettet er globalt, frit, demokratisk osv., så er det bare ikke tilfældet alligevel. Vil man f.eks. se Hulu i Danmark, kan det ikke lade sig gøre på grund af problemer med ophavsrettigheder. Senest er adgangen til The Pirate Bay blevet lukket.
Problemet gør sig ikke kun gældende i Danmark, så derfor er der millioner af internetbruger, der smyger sig uden om de mange blokader takket være Hotspot Shield. Når man har downloadet programmet, slører det ens IP-adresse, og så er der fri adgang til de blokerede sider.
The Pirate Bay har dagligt 500.000 danske besøgende trods blokaden.

Capucine for Edurelief
For nogle måneder siden lagde en fransk mor en video ud på nettet af hendes fantastisk søde datter Capucine, der fortæller et eventyr, som hun selv opdigter. Hav lidt tålmodighed, og bliv ved med at se videoen indtil datteren får talt sig varm. Hun er aldeles bedårende.
Siden den første video blev lagt ud, har moderen lagt adskillige videoer af den historiefortællende datter ud på Vimeo.
Nu har familien slået pjalterne sammen med NGO-organisationen Edurelief, og sammen arbejder de på at etablere et bibliotek for børn i Mongoliet.
Edurelief får trykt t-shirts med citater fra Capucines eventyr på. T-shirts’ene er prydet med børnetegninger. Overskuddet fra salget går til etableringen af biblioteket i Mongoliet. Køb Capucines Edurelif t-shirts her

Her er Capucines første eventyr


Reklame for Mini

Marketingkampagner får mere end rigeligt med hype, men når der er sande innovationer på spil, så er lidt omtale stadig på sin plads.
Mini har for nylig lanceret en reklame, hvor man på imponerende vis benytter sig af augmented reality. Har man det rette software, kan man, når man holder reklamen op foran sit webcam, se Mini’en i 3D. Den ligner noget, der tidligere er omtalt her på Dit og Dat.


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s