Augmented reality-baseballkort med indbygget spil

Alle raske drenge samlede i 1980’erne på VM-klistermærker med fodboldspillere på, men den slags underholdning virker som noget af en anakronisme i en digital tidsalder.

Den amerikanske pendant til fodboldkortene er baseballkort, og de har nu fået et gevaldigt løft. Kortene er blevet forsynet med en ordentlig dosis augmented reality, som helt sikkert vil virke positivt ind på salget.

De nye 3D Live Cards kom på markedet i sidste uge. For at få det fulde udbytte af kortet, skal man downloade et læserprogram til sin computer. Når det er gjort tænder man sit webkamera, holder kortet op foran det, og så dukker der ellers en 3D-version af spilleren på kortet frem.

Lignende løsninger er set før, men Total Immersion, der har udviklet kortene, har føjet et nyt element til dem, nemlig spil. Man kan via tastaturet på computeren styre spilleren på kortet og spille et simpelt baseballspil.

Spillet ser ikke videre underholdene ud, men det er et glimrende vindue til fremtiden, hvor print får mange flere egenskaber end det har i dag.


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s