280slides: Et godt og gratis alternativ til PowerPoint

Forleden faldt jeg over 280slides, som er et onlineredskab til at lave slide-præsentationer med, og efter at have testet det, står det klart, at mine slides fremover bliver lavet på 280 slides.

280slides har ni standard-temaer man kan vælge mellem, men man kan selvfølgelig tilføje sine egne. Og som i Microsofts PowerPoint kan man indsætte tekst, billeder og film. Men da 280slides er webbaseret, kan du indsætte et billede blot ved at indsætte dets url.

Vil man downloade sine præsentationer, kan man selvfølgelig også gøre det. Downloadede
præsentationer kan afspilles i PowerPoint, og præsentationerne man laver kan gemmes som pptx-, ppt-, odp- eller PDF-filer.

Det er også nemt at dele færdige præsentationer. De kan med ét klik sendes videre til SlideShare, man kan få et link til præsentationen eller poste præsentationen med den embed-code, der følger til hver præsentation.

Det er ganske praktisk, at 280slides er webbaseret. For det første kan man have præsentationerne liggende på nettet, så de ikke tager plads på computeren, og for det andet kan tilgå dem fra hvilken som helst computer, der har adgang til nettet.

En anden fordel ved 280slides er det mere slick design, der lugter lidt af Apple. Store grafiske ikoner gør det nemt og hurtigt at finde den funktion man skal bruge.

280slidess har ikke nær samme antal funktioner som Power Point, men har dog det, som den gængse PowerPoint-bruger har brug for.

Undertegnede benytter fremover 280slides – det er sikkert.


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s