Dit og Dat blogger fra Next 6

Innovation Labs årlige next-konference og udstilling starter i morgen, og som altid er der virkelig noget at komme efter. Kan man ikke komme, kan man glæde sig over, at Dit og Dat er tilstede på konferencen og vil blogge derfra.

På talerfronten er der en masse at se frem til. Man kan hører folk der er arbejder med usynlighed, mobilteknologier, hacking og meget andet godt.

En af de personer jeg glæder mig til at høre, er internetkendissen Julia Allison. Hun har om nogen forstået at bruge internettet til at skabe: sig selv – til personlig branding. Hun har været på forsiden af Wired, er jævnligt på CNN, Fox, ABC og alle de andre, først og fremmest fordi hun er kendt for at være kendt.
Hendes netstar-status har givet hende en klumme i New York Times – noget der unægtelig lugter lidt af en vis kvinde i en vis serie.

Måske man kommer til at krumme tæer over Alisons selvpromoverende projekt, men jeg glæder mig til at høre om hendes erfaringer med at radikalisere end af de potentialer nettet har, nemlig selvfremstillingen.

Er undertegnede tilpas cool, tilpas skarp og tilpas konfronterende kan det være, at jeg kan få Julia Allison med ud at danse. Dansen skal ikke forgå ude i byen, men på Next’s udstillingsområde, hvor man kan teste det ret så hypede Sustainable Dancefloor.
På Sustainable Dancefloor kan man danse løs med god samvittighed, for folks dansen generer energi takket være en piezoelektrisk effekt. Det vil sige, at små krystaller i gulvet støder sammen på grund af tryk og bevægelse, og når krystallerne kolliderer dannes der elektricitet. Elektriciteten kan bruges til at forsyne den natklub, hvor gulvet er installeret, med strøm. Både i London og Rotterdam er der natklubber, hvor man kan danse på Sustainable Dancefloor.

Next bliver stads, og der er sikkert stadig pladser at få til konferencen, der finder sted torsdag og fredag. Udstillingen af diverse teknologier løber fra torsdag til søndag, og det er et perfekt sted for bedsteforældre at tage børnebørnene med på lidt påskeferiesjov.


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s