iPhone-app betyder farvel til dyr kildevand på flasker og cafeer

Det er svært ikke at blive ærgerlig på de folk, der har luret mænd og kvinder verden over til at betale i dyre domme for kildevand på flaske. Og det er svært ikke at blive ærgerlig de cafeindehavere, der tager op til 15 kr. for et glas vand.

Heldigvis er der endelig kommet et alternativ til den urimelig dyre og miljøbelastende model – i hvert fald, hvis man bor i New York.

Hils på TapIt, et selskab, der kombinerer mobile teknologier med hjælpsomme personer på gadeplan – nemlig flinke cafeejere. Cafeejerne lader folk kigge forbi cafeen for at fylde deres vandflasker ganske gratis og uden at skulle købe noget. Det fungerer som følger:

Cafeejere melder sig til TapIt, oplyser cafeens adresse og oplyser, hvor og hvordan man stiller vand til rådighed i cafeen.

Informationerne plottes så ind på TapIts kort, som brugerne tilgår fra TapIts hjemmeside, via smartphones og iPhones. Så er oplysninger om nærmeste gratis refill af vandflasken ikke længere væk end mobiltelefonen.

TapIt har lige indgået en aftale med vandleverandør nummer 100, nemlig spisestedet Neighburrito. Se et interview om TapIt med indehaveren af Neighburrito her:

TapIt ligner en succes, da modellen betyder færre plastikflasker og dermed mindre miljøbelastning, gratis vand til de tørstige og mere trafik i de cafeer, der er med i ordningen.

TapIt til Danmark, tak!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s