Prezi revolutionerer præsentationer, og gør Power Point sooo yesterday

For nylig skrev jeg om 280slides, og skrev, at jeg havde fundet godt alternativ til Power Pont. Det er stadig ganske sandt, men i dag stødte jeg på Prezi, et program der ganske enkelt revolutionerer præsentationer.
Nu har du sikkert hørt den slags før, men Prezi er anderledes – og fantastisk.


Prezi er en flash-baseret pendant til Power Point. Programmet siger farvel til den lineære struktur, man kender fra Power Point, hvor slide B kommer efter slide A.

Prezi er et stor brugerflade, hvor man kan indsætte tekst og filer, som forbindes, så man skaber et visuelt kort. Man kan zoome meget dybt i fladen, så man kan benytte alt fra stor til meget lille tekst, og det minder på en måde om fraktaler.

Det er ikke helt lige til at gå i gang med, men når man først har fået det ind under huden, er det faktisk ganske enkelt. Det tager vel en halv times tid. Det er en god ide at se de tutorial-videoer, der ligger på siden.

I skal blive sparet for mere snak. Prezi skal ses og prøves. Det er desværre endnu ikke muligt at embedde Prezi-præsentationer, men et godt eksempel på en præsentation kan ses her.

Start med at zoome ud ved at bruge scroll-knappen på musen, så får du et overblik over, hvordan en Prezi-præsentation er bygget. Derefter skifter du ”slide” på pilen i højre hjørne. Hvad mener I om Prezi?


Reklamer

4 responses to “Prezi revolutionerer præsentationer, og gør Power Point sooo yesterday

  1. Genialt. Klart en potentiel killer app.

  2. Super fint værktøj. Det minder enormt meget om den gamle demo af ‘archi’, Jef Raskins baby, som plejede at ligge på raskincenter.org.Siden ser dog ud til at være taget ned nu.

  3. Det ser interessant ud. Men et problem, hvis man med mellemrum benytter det danske bogstav å eller Å. Et klassisk problem for den slags produkter.

  4. Henrik Kryger

    Hvis I kan lide Prezi, så tjek også danske http://www.lila.io ud. Samme koncept men med bedre support af højt opløseligt billedmateriale og mere avanceret layout. Arkitektskolen i København bruger det allerede som alternativ til PDF og Powerpoint præsentationer.www.beta.lila.io – I kan signe op som beta bruger ved at sende en mail til token(at)lila.io. PSJeg arbejder for http://www.Lila.io

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s